Élelmiszercsomagot kaptak a külterületeken élők

Uncategorized

Megyeszerte kiemelt figyelmet fordít a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a nehezen megközelíthető külterületeken, tanyákon élőkre –, különösen az idős, egyedül élő emberekre.

A Debrecen Református Missziói Egyházközség szervezésében rászoruló, elsősorban idős embereknek osztottak tartós élelmiszercsomagot és tisztítószereket 2018. december 13-án és 14-én Debrecen-Nagycsere-Haláp térségében. A csomagok eljuttatásában a Debreceni Rendőrkapitányság Kertségi Rendőrőrsének körzeti megbízottjai is segítettek, akik jól ismerik a területet és az itt élőket. A hagyományosnak tekinthető rendezvényen az itt élők szívesen fogadták a körzeti megbízottakat, akikhez bármikor bizalommal fordulhatnak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársa is jelen volt, aki a „Házhoz megyünk” program keretén belül a vagyonvédelem fontosságára és lehetőségeire is felhívta a jelenlévők figyelmét, valamint vagyonvédelmi eszközöket adott át nekik. A biztonságos közlekedés érdekében fényvisszaverő tárgyakat is kaptak az érdeklődők.