Solti Ádám és felesége, Berni

Az egész család haragszik Solt Ádám édesapjára

Bulvár

Solt Ádám édesapja a védelmébe vette fia szeretőjétől született gyermekét és az édesanyát is, nyilatkozataival pedig kiváltotta az egész család haragját.

Solti Ádám nemrég rántotta le a leplet múltjáról: felesége, Berni mellett szeretője volt, akitől gyermeke is született. Később aztán megszólalt a szeretője is, akivel a színész édesapja jó kapcsolatot ápol. Solti Ferenc most a Hot! Magazinak  mesélt arról, hogy a történtek nem csak a közvéleményt, de a családot is megosztják – írja a Blikk.

Aki szelet vet, vihart arat, én pedig szeretném ezt a vihart mielőbb elcsendesíteni. Mindannyiunkat megviselnek a történtek. Ádámot, a feleségét, az egész családunkat. És az anyukát is, aki bele is betegedett az elmúlt napok eseményeibe, hiszen ha valaki nem fenyegetőzött azzal, hogy elárulja a fiamat, az épp ő volt

– nyilatkozta a lapnak Solti Ferenc, akire bár neheztel most az egész család, amiért nyilatkozik, de akkor is el akarja mondani, hogy mindenki tudja, a fia jó ember. Nagyon jóban is vannak egymással, csak a megszületett kicsivel kapcsolatban nem értenek egyet. Amíg Ádám nem szeretett volna gyermeket a volt szeretőjétől, Ferenc odáig van az unokáért.

Ha ránézek az unokámra, Ádámot látom benne, aki gyönyörű, szőke hajú, kék szemű gyermek volt. A szívem szakad meg érte, mert hiába kicsi és nem beszél, látványos, hogy mennyire szüksége lenne apára

– vélekedik Solti Ferenc, aki legalább kéthavonta meglátogatja a kicsit, aki semmiről sem tehet és igyekszik olyankor a fiát helyettesíteni. Bízik abban, hogy csak ideiglenesen.