Új játszótér Aquaticum Debrecen

Nagyon menő játszóteret adtak át az Aquaticum Debrecen udvarán

Helyi hírek Wellness

Új játszóteret adtak át kedden Debrecenben, az Aquaticum udvarán. A tér közepén stílusosan egy óriási hajó hívogatja kalandra a fürdőző gyerekeket,  hajóskapitány természetesen Bubu, az elefánt, aki a leleplezés után a gyerekekkel együtt játszott és kipróbált minden elemet.

A játszótéren van óriás homokozó, kötélpiramis, játszóvár és a nélkülözhetetlen csúszdák, hinták, rugós játékok. Emellett egy különleges rugós szörfdeszkán is egyensúlyozhatnak a gyerekek, vagy a multifunkciós mozgásfejlesztő hatszögön gyakorolhatnak, mielőtt nekiveselkednek a fő attrakciónak, a Kalandhajónak. A hajóra felszaladhatnak a hídon, felkapaszkodhatnak köteleken vagy akár alulról is bevehetik az alagutakon.

“A játszóterünk teljesen megújult: a régi elemeinknek egy részét felújítottuk, viszont igyekeztünk olyan új elemeket összeválogatni a területre, ami kisebb és nagyobb gyerekeknek is egyaránt elég izgalmat nyújthat egy szusszanásnyi szárazföldi szünetre, két csúszdázás között. Szeretnénk, ha ez a játszótér újabb élményeket adna a gyerekeknek az egész napos vízi attrakciók mellé, amíg a szülők megérdemelt pihenésüket töltik a gyerkőcök közvetlen közelében, a napozóágyak kényelmét kihasználva. Régi vágyunk teljesült azzal, hogy megújíthattuk ezt a területet és bízunk benne, hogy olyan örömmel fogják használni a kis vendégeink, amilyen örömmel mi megálmodtuk ezt a tervezőkkel”

– nyilatkozta Holléry Tibor, a fürdőszolgáltatási igazgató.

Az Aquaticum készül még egy nagy dobással: megújul az Élményfürdő beltéri játszóháza, ami a medencék felett, teljes kilátást ad a fürdő egészére a vidám játék közben.