Aquaticum érettségizők

Ismert DJ-k zenélnek a végzősök napján a debreceni Aquaticumban

Helyi hírek Wellness

Immár ötödik alkalommal vehetik birtokba a strandot az érettségiző diákok egy teljes napra – közölte a debreceni önkormányzat. A hagyomány 2020-ban kezdődött, azóta minden évben biztosította a város a végzősök számára az ingyenes belépést a fürdő területére, változatos programokat szervezve számukra. A lehetőséggel 2024. július 10-én élhetnek az idén sikeres érettségi vizsgát tett diákok.

A város középiskoláinak érettségiző diákjai kaptak meghívást a rendezvényre. Az előzetes regisztrációt követően a kijelölt napon diákigazolványuk vagy személyi igazolványuk felmutatásával térítésmentesen léphetnek be az Aquaticum Debrecen Strand területére az érintettek. Ahogy a korábbi években is, kifejezetten számukra meghirdetett programokkal egybekötve rendezik meg a végzősök napját.

A fiatalok már 8.00 órától birtokba vehetik a létesítményt, majd a nap folyamán több programon is részt vehetnek. A strandröplabdapályán 11.00 óra és 13.00 óra között rendeznek tornát a jelentkező csapatoknak, 14.00 órától lufi-nyereményeső játék lesz, 15.00 órától selfie ring 360 spinner áll majd a fotót készíteni kívánók rendelkezésére, arc- és test-hennafestésre lesz lehetőség, valamint sorversenybe lehet benevezni. 16.00 órakor extrém ugróverseny kezdődik. A jó hangulatról egész nap ismert DJ-k (például DJ Jauri) gondoskodnak.

A diákok a Nagyerdei körút felőli (a körforgalomhoz közelebb eső) „B” pénztárnál léphetnek majd be a strand területére.