Szombat hajnalban 1,2 millió adag Sinopharm-vakcina érkezett Kínából Magyarországra

Szombat hajnalban 1,2 millió adag Sinopharm-vakcina érkezett Kínából Magyarországra, “ez az eddigi védekezési időszak legnagyobb oltóanyag-szállítmánya” – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán.

Tovább oldják a korlátozásokat – erre számíthatunk május 10-től

Csütörtök este megjelent Magyar Közlöny legfrissebb száma, melyből többek között az is kiderül, hogy május 10-től az óvodások és iskolások testnevelésóráit és szakköreit tarthatják sportlétesítményben, uszodában, edzőteremben, vagy akár jégpályán is.

Őrizetbe vették a megasztáros énekest Fekete Dávidot

A megasztáros Fekete Dávidot a rendőrség őrizetbe vette – értesült a Reflektoronline.Úgy tudják, az énekest házkutatás után, hétfőn reggel vették őrizetbe. A TV2 tehetségkutatójából ismert énekes az utóbbi időben azzal került a hírekbe, hogy maga ismerte el: több százmilliós tartozásai vannak.

Hatszor küldtek haza helyhiány miatt egy rákos nőt a kórházból – aki tud, segíthet az árván maradt gyermekeinek

Nem volt hely a covidos betegek miatt, ezért – bár hatszor vitte mentő a kórházba az utolsó hónapjaiban – mindig hazaküldtek egy 43 éves rákos veresegyházi nőt a családjához. Végül otthonában hunyt el.

Rémhírterjesztés miatt emelhetnek vádat Gődény György ellen

Rémhírterjesztés miatt javasol vádemelést a rendőrség egy vírusszkeptikussal szemben, a nyomozást a napokban fejezték be, és az ügy iratait megküldték az ügyészségnek – jelentette be az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.