Élőben közvetíti gyermeke születését Berki Krisztián

Ország

Berki Krisztián felesége, Mazsi hamarosan szülni fog. Döntésüknek köszönhetően nemcsak ők lesznek ott a szülés pillanatában, hanem az, aki csak akar.

Berki ugyanis testkamerát vesz majd magára és azon keresztül fogja élőben közvetíteni a nagy nap eseményeit – írja a Blikk Rúzs.

Így mind a határon túli magyarok, mind a Magyarországon élő követőink, leendő anyukák, apajelöltek láthatják, ahogy két ismert ember közös életének legfontosabb órái telnek. Mindazt, hogyan éljük meg, hogy küzdünk, majd örülünk a gyermekünk születésének

– nyilatkozta a HOT! magazinnak Berki Krisztián, aki párjával együtt szerepel a lap címoldalán, ahol több közös fotó is látható róla és állapotos feleségéről. Sőt, Mazsiról még egy meztelen pocakos fotó is az összeállításba került.

Mazsi természetes úton szeretne szülni, egy kádban, de persze a picire bízza, hogy hogyan érkezik majd meg, felkészültek minden lehetőségre.

A mostohaanyukám szülésznő, és olyan csodálattal beszélt a természetes szülésről, hogy szeretném megpróbálni. Közben a baba befordult, így minden esély megvan rá. Most már bármelyik pillanatban elfolyhat a magzatvíz, így soha nem tapasztalt izgalommal telnek a napjaim!

– mesélte a lapnak Mazsi, aki azt is elmondta, hogy szoptatni is szeretne, ameddig csak lehet.