Dzsudzsák Balázs és Orbán Viktor

Dzsudzsák Balázs is ott lesz Tusványoson, Orbán Viktor “jobboldali” fesztiválján

Jobb pályán mottóval szervezi meg július 23. és 28. között a Magyar Ifjúsági Tanács és a Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetemet és Diáktábort, ismert nevén Tusványost az erdélyi Tusnádfürdőn – közölték a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón Csíkszeredában.

Böde Dániel,

Paks-Hunedoara (román másodosztályú) 0-4 – bemutatkozott a magyar kupagyőztes az Európa-liga selejtezőjében

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.

Lóska Sándor petrencés rúddal

Lóska Sándor 62 évesen is megmutatta, hogy ki az úr a petrencés rúdnál

Kathi Béla új miskolci projektjének megnyitójára volt hivatalos Lóska Sándor debreceni erőemelő/erősember-legenda, aki olyan illusztris személyek társaságában tűnt ki erejével, mint Nick Árpád erőművész, Mészáros László, a világ egyik legjobb fekvenyomója, Lantos Johnny testépítőbajnok, Szabó Zsolt erőemelő/erősember – és még sokan mások.

EURO-2024 - Spanyolország-Franciaország

Spanyolország a döntőben, a franciák kiestek – az Eb egyik legjobb meccsét láthattuk kedd este

Spanyolország hátrányból fordítva, Yamal és Dani Olmo góljaival megfordította az eredményt Franciaország ellen, és bejutott a 2024-es németországi labdarúgó Eb elődöntőjébe, ahol az Anglia-Hollandia összecsapás győztesével találkozik.