DVSC-Liberec (cseh) 0-4 (0-1).

Bemutatkozott a Loki Ausztriában: DVSC-Liberec 0-4

Sport

Lejátszotta kedden első felkészülési mérkőzését a DVSC az ausztriai edzőtáborban. A szerdai meccs elmarad, így a fiúk a holnapi napot edzéssel töltik. A klub beszámolója szerint az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapat megpróbálkozott időnként a letámadással, több-kevesebb sikerrel.

A 29. percben a Liberec megszerezte a vezetést, Icha 17 méterről lőtt a kapu bal oldalába (0-1). A DVSC ezután igyekezett nagyobb nyomást gyakorolni az ellenfélre, azonban ez nem hozott eredményt.

A második játékrész legeleje a Lokié volt, a 48. percben Kocsis Dominik lövését fogta a csehek kapusa, ám rögtön ezután 11-eshez jutott a Liberec, Frydek pedig értékesítette is a büntetőt (0-2). Félórával a vége lőtt Bárány Donát lőtt fölé, majd nem sokkal később Oleksandr Romanchuk került közel a gólszerzéshez, de a labda mellé szállt. A csehek viszont betaláltak, Dulay a 64. percben nem rontotta el a ziccert (0-3).

A végjátékban jöttek a cserék, Dulay bombagóllal duplázott, így ki is alakult a végeredmény (0-4)..

Felkészülési mérkőzés, Ottensheim.

DVSC-Liberec (cseh) 0-4 (0-1).

DVSC: Megyeri – Stojkovic, Lagator, Romanchuk, Ferenczi – Ojediran, Manrique – Kocsis, Dzsudzsák, Domingues – Bárány. Cserék: Pálfi (kapus), Szuhodovszki, Szécsi, Hornyák, Senaga, Kohut, Polizhy. Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Icha (29.), Frydek (50.), Dulay (64., 70.)