Először posztolt Cristiano Ronaldo kisfia elvesztése óta

Bulvár

Megható üzenetet osztott meg közösségi oldalán Cristiano Ronaldo.

A focista azóta nem posztolt, hogy néhány napja megosztotta Instagramján a szörnyű hírt: kisfia születés közben elhunyt. A tragédia miatt érthető módon nem vett részt a keddi Manchester United–Liverpool rangadón sem, ahol a Liverpool szurkolók is megemlékeztek a tragédiáról.

A keddi összecsapáson a 7-es mezszámot viselő Ronaldo miatt a mérkőzés hetedik percében az egész stadion felállva tapsolt, majd a Liverpool drukkerek elénekelték a klub dalát, a You”ll never walk alone-t, jelezve, hogy nem számít, hogy a pályán ellenségek, ők is a világsztár mellett állnak.

Az eseményről készült videók azóta bejárták az internetet, így nem meglepő, hogy a gyászoló apukához is eljutottak a felvételek, aki most közösségi oldalán mondott köszönetet a gyönyörű gesztusért – írja a Blikk. Cristiano Ronaldo Instagramján köszönte meg a Liverpool szurkolóknak, amit tettek.

Egy világ… Egy sport… Egy egész világot átölelő család… Köszönöm, Anfield. Én és a családom soha nem fogjuk elfelejteni a tisztelet és az együttérzés e pillanatát

– írta a Manchester United portugál klasszisa.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés