Baukó Éva

Baukó Éva autóbalesetet szenvedett Budapesten

Bulvár

Szerda délután egy busszal ütközött össze Baukó Éva a Bosnyák téren. A valóságshow-sztár a padkán állt, és amikor el akart indulni akkor történt meg a baleset.


„A padkára álltam fel, ott így szabályos. Amikor indultam, indexeltem, majd kimentem, mivel nem jött semmi. A másik sávban jött a busz, amelynek sofőrje egyszerűen rám húzta a kormányt” – nyilatkozta a Blikknek.

A buszsofőr és ő sem ismerte el a felelősséget emiatt rendőrt hívtak. Éva szerint nem ő volt a hibás, mert amikor elindult nem jött a szélső sávban senki, így ő szabályosan kikanyarodhatott volna, ha a buszsofőr nem húzza rá a kormányt a belső sávból.

“Két járókelő is végignézte a balesetet, és bizonyította, hogy nem én hibáztam. A rendőrök felvették a vallomásokat, úgyhogy várom a következő lépést. Az autóm eleje teljesen összetört, bár hazáig elgurulhattam vele, nem is értem hogyan volt lélekjelenlétem a baleset után kocsiba ülni és vezetni. A testvérem nagyon rendes volt, mert adott nekem egy kölcsönautót, most azzal járok, amíg meg nem javítják az enyémet. Az első becslések szerint nagyjából egymillió forint a kár, és ki tudja mikor fizet a biztosító.”