Shane Tusup

Szabó Zsófi rendőrt akart hívni Tusup miatt

Bulvár

Egy heves vita vezethetett az egykori álompár szakításához. Zsófi úgy megijedt Tusuptól, hogy rendőrt akart rá hívni.

Shane Tusup mindent megtesz, hogy visszaszerezze Szabó Zsófit, de egyelőre úgy tűnik, a műsorvezető hajthatatlan. Ami nem is csoda azok után, amit a Bors derített ki. Zsófi maga is erős személyiség, aki nem tűri el, hogy párja irányítsa őt. A lap úgy tudja, emiatt heves viták alakultak ki közöttük, az egyik ilyen veszekedés során pedig Shane őrjöngött és rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott.

A műsorvezető ekkor a rendőrséggel kezdett fenyegetőzni, ami észhez téríthette az edzőt, így elmaradt a hatósági botrány és ő lecsillapodott. Zsófinak azonban ez elég volt ahhoz, hogy a szakítás mellett döntsön, hiszen soha nem tenné ki kisfiát egy őrjöngő apa-jelöltnek, így visszaadta a gyűrűt.

A pár követői szerint egyébként már hetek óta nem stimmelt velük valami, hiszen egyre inkább eltünedeztek a közös, mosolygós fotók a közösségi oldalaikról. Szabó Zsófi és Shane Tusup tavaly decemberben erősítették meg a pletykát, hogy egy párt alkotnak, idillinek tűnő szerelmük azonban nem tartott sokáig. A kommentelők szerint ennek Shane természete az oka, hiszen “kutyából nem lesz szalonna”.