Összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck

Bulvár

Ami nem sikerült nekik húsz évvel ezelőtt, azt most valóra váltotta a két világsztár: kimondták a boldogító igent.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2004-ben szakítottak, pedig akkor is esküvőre készültek. Tavaly, csaknem 20 évvel szétválásuk után viszont újra egymásra találtak, vasárnap hajnalban pedig össze is házasodtak. Esküvőjükkel mindenkit megleptek, hiszen egy 92 dolláros Las Vegas-i ceremónián kötötték össze az életüket. További érdekesség, hogy Jennifer Lopez lemond híres becenevéről, a J-Lo-ról is, mert felvette férje nevét, így ő mostantól Jennifer Affleck.

„Bennifer” négy másik párral együtt állt sorba, hogy elmondhassák a fogadalmukat – írja az Index. A szertartásról J-Lo így nyilatkozott:

Mögöttünk két férfi fogta egymás kezét és ölelte egymást. Előttünk egy fiatal pár, akik a kislányuk második születésnapján tették meg a háromórás utat Victorville-ből, mindannyian ugyanazt akartuk, hogy elismerjenek minket partnerként, és a házasság ősi és szinte egyetemes szimbólumán keresztül nyilvánítsuk ki szerelmünket a világnak.

Egyszerű szertartás volt, melyen ott voltak Ben gyermekei mellett Jennifer ikrei is. A kis kápolnában Jennifer és Ben felolvasták a fogadlamaikat, majd átadták egymásnak a gyűrűket.

Még Bluetooth is volt egy rövid meneteléshez az oltárhoz. Végül is ez volt a lehető legjobb esküvő, amit csak el tudtunk volna képzelni. Olyan, amiről már régóta álmodtunk, és ami végre valósággá vált

– jegyezte meg Jennifer Lopez. Esküvőjükről néhány fotó is napvilágot látott már a közösségi oldalakon, így néztek ki a nagy napon a szerelmesek, akik 20 év után új esélyt kaptak a boldogságra:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

bennifer (@benaffleck_jenniferlopez) által megosztott bejegyzés