Berki Mazsi

Berki Mazsi: “Voltak vitáink, de ez már nem számít”

Bulvár

Berki Krisztián özvegye még csak 31 éves, de máris hatalmas megpróbáltatásoknak van kitéve. Igyekszik azonban csak a jövővel foglalkozni, előre nézni.

A kislánya, Emma miatt tartania kell magát, ahogy az előtte álló felkészülésben is helyt kell állnia a Dancing with the Stars-ban – írja a Bors.

Vannak napok, amikor könnyebb, és van, hogy szétszakad a szívem. Ez egy nehéz folyamat

– kezdte a hot!-nak adott interjújában Mazsi, akinek nagyon össze kellett szednie magát ahhoz, hogy helyt tudjon állni a táncos műsorban. Nem bánja, hogy minden perce ki van számolva a Dancing with the Stars miatt, mert szorgalmas embernek tartja magát. A tánc ráadásul Berki Krisztiánra is emlékezteti, hiszen régen is a férjével együtt jártak táncórákra.

Szeretettel gondolok Krisztiánra. Voltak vitáink, de ez már nem számít. Az idő mindent átalakít: a nehézség elhalványul, a jó felerősödik. A mosolyom mögött sokszor fájdalom lapul, de már vannak pillanatok, amik könnyebbek. Nagy lélekutazás ez nekem

– mondta Mazsi, aki úgy érzi, sok aspektusát éli meg most a létezésének. Úgy véli, egy nőnek rengeteget dolgot ki kell bírnia és számtalan helyzetben helyt kell állnia.

Nehéz a veszteséggel szembenézni, és a legnehezebb az élet hirtelensége. És mit tudsz tenni? Folytatni. Legkevésbé összeroppanni. Na de ehhez lélekjelenlét kell, hogy ne azon tűnődj, aminek vége, hanem arra gondolj és azt cselekedd meg, amiben és ahol éppen vagy

– véli Berki Krisztián özvegye, aki nem is tudta, hogy ennyire jót fog tenni vele a tánc, amikor belevágott. Azt érzi, minden mozdulattal egyre könnyebb, rétegről rétegre oldódik ki belőle a feszültség.

Hogy is mondták a régiek? „Ha változik a világ, egy pillanatra megállunk, nagy levegőt veszünk, újra megkeressük az útirányt, és haladunk tovább.” Azért veszteség nem csak engem ért, és az élet másnál is megy tovább. Mert a nap felkel, és a változás az élet része

– zárta gondolatait Berki Mazsi, aki nem nyilatkozik azzal kapcsolatban, hogy valóban bántalmazta-e őt férje a házasságuk alatt, mert úgy gondolja, a családi történetek nem tartoznak a nyilvánosságra.

Berki Krisztián el akart válni Mazsitól