Molnár Gusztáv

Molnár Guszti személyes jelenléte nélkül is elválhatnak

Bulvár

Fazekas Vivien már hónapokkal ezelőtt beadta a válást. Mire a színész kijön az elvonóról, mindketten függetlenek lehetnek.

Vivi a Blikknek mondta el, hogy már ki is volt tűzve november közepére egy tárgyalás, ám az a bírónő betegsége miatt elmaradt, a következőt pedig a jövő év elejére tették át. Úgy tudja, a válásnál nem akadály, ha Guszti nem jelenik meg személyesen a tárgyaláson, amire jelenlegi helyzete miatt képtelen is lenne.

A mi esetünkben semmilyen vitás kérdés nincs, hiszen nincs közös vagyonunk, nem volt közös házunk, lakásunk, autónk, de még ingóságunk sem. Kizárólag arról van szó, hogy ki kell mondani a házasságunk végét. Persze, az úgynevezett békéltető tárgyaláson ott kellene lennie mindkét félnek, de ha az egyikük nem jelenik meg, az jelentheti azt is, hogy mindenbe beleegyezik

– magyarázta a lapnak Fazekas Vivien, aki elmondta, onnantól kezdve pedig a bíróságon múlik, lezárja-e az ügyet vagy tovább húzza azt. Ő nagyon bízik abban, hogy a kitűzött tárgyalás után elvált emberként távozhat majd a bíróságról és a jövőjére, a kisfiára, valamint új szerelmére fókuszálhat, akiről kiderült egyébként, hogy férje, Guszti régi barátja.

A színész régóta küzd súlyos alkoholproblémákkal. Novemberben egy új intézménybe vonult be és nagyon bízik abban, hogy onnan már 100%-osan gyógyultan tud távozni, mert ő is szeretné rendbehozni az életét.