Schobert Norbi

Mi lesz veled, Norbi Update? – Kiszállt a cége operatív vezetéséből Schobert Norbi

Bulvár

A Norbi Update operatív működésével egy új szakmai stábot bízott meg Schobert Norbi. Üzletei csődtől tartanak.

Csődhelyzetről beszélnek Schobert Norbert fitnesszguru franchise üzletei környékén: a boltok nem kaptak árut a múlt héten, nem hivatalos információk szerint azért, mert a Norbi Update Lowcarb Zrt. tartozik az áruterítő logisztikai cégnek – írja a 24.hu. A boltosok 268 millió forint adósságról tudnak. Hogy ezért, vagy sem, a december 9-ére rendelt árujukat nem vitte ki a szállító HAVI Logistics Kft., az üzletek pedig attól tartanak, veszélybe kerülhetnek.

Mivel nincs megfelelő áruellátásom és a sorozatos Norbi-nyilatkozatok miatt a vevőszámom hónapok óta 30–40 százalékkal csökkent, mondhatom nyugodtan, hogy csőd közeli helyzetbe kerültem, a bérleti szerződésemet fel kellett mondanom

– mondta a lap megkeresésére az egyik névtelenséget kérő Norbi-partner, aki így, hogy nem kap árut, csak egy-egy terméket tud adni a vevőknek. A tulajdonos szerint Norbi nyilatkozatait sem fogadja jól a vevők egy része, és az sem jó pont, hogy a miniszterelnök öccse, Orbán Áron, akinek Horvátországban van egy Update-üzlete, a Norbi Update igazgatósági tagja lett idén.

Rendkívüli partnertalálkozó

Schobert Norbert múlt pénteken partnertalálkozót tartott a törökbálinti VIV Centerben, melyen 28 boltos vett részt, a többiek pedig hírlevélből értesültek az ott elhangzottakról. A fitneszguru akkor az adósságokról nem beszélt, arról viszont igen, hogy az egészségi állapotában bekövetkezett változások miatt úgy döntött, szakembert von be a Norbi Update Zrt. operatív működésébe. A partner a VIV Csoporthoz tartozó egyik cég lesz, és felmerült egy új logisztikai cég bevonása is.

Az operatív működést a jövőben egy új, szakmai stáb fogja tehát végezni, Schobert Norbi csak termékfejlesztéssel, Rubint Réka pedig marketing- és PR feladatokkal fog foglalkozni. Hogy az új rendszer pontosan hogyan fog működni, egyelőre még nem tudni, Norbi azt ígérte, amit összeáll a struktúra, tájékoztatja az üzletek tulajdonosait.