Nagy Melanie

Visszavágott Nagy Melanie G.w.M-nek

Bulvár

A rapper szombaton vette feleségül Kulcsár Edinát, a nagy hírt egy fotóval osztották meg közösségi oldalaikon.

Posztjuk azonban nemcsak a gratulációktól volt hangos: G.w.M ugyanis egy kommentben elárulta, évekkel ezelőtt megkérdezte volt párját, két gyermekének édesanyját, Nagy Melanie-t pusztán kíváncsiságból, hogy egy Mercit kér-e inkább, vagy pedig vegye feleségül?

 Hát, azóta van egy Merci autója, és az esküvő sem jött többet szóba

– írta a rapper egy hozzászólónak, aki felhívta G.w.M figyelmét arra, hogy Nagy Melanie nem sokkal szakításuk előtt még szintén esküvőre készült.

Tudnék én mesélni, hozzáteszem az igazi okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék, és remélem, nem is kell, hogy erre sor kerüljön

– mondta G.w.M a szerinte álszent Melanie-ról, akit a Ripost keresett meg, hogy megtudja, mit szól G.w.M lejárató szavaihoz. Az édesanya azonban nem szeretne belemenni a sárdobálásba, a vádakat méltatlannak, válaszra sem érdemesnek érzi. Insta-sztorijával viszont üzent az ifjú házasoknak és eladásra kínálta azt a Mercedes-t, amit G.w.M említett.

Mercivel úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk… Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett. Más a szeretetnyelvünk. Megfelelő, új partnert keres magának ez a full extrás, fekete táltos

– olvasható Nagy Melanie 24 órán keresztül látható bejegyzésében, ahol egy fotót is közzé tett a gyönyörű autóról.