Tóth Andi

Megvillantotta melleit Tóth Andi

Bulvár

Az énekesnő múlt vasárnap is igen merész ruhadarabot választott a Sztárban sztár zsűrizéséhez, szexi ruhái megmutatták a melleit is, rajongói nagy örömére.

Tóth Andi nem egy mélyen dekoltált ruhát viselt, hanem egy olyan bodyt, ami alulról láttatta mellei kerekedő vonalát, természetesen melltartó nélkül. A dögös, fekete ruhához új hajviseletet is kapott az énekesnő, szexibb volt, mint valaha.

Tóth Andi egyébként úgy döntött, bekeményít és szigorúbban fog zsűrizni ezentúl, szerinte ugyanis értékelni kell, ha valaki valamilyen pluszfeladatot is teljesít egy előadás során. Eszébe jutott ugyanis, hogy amikor ő versenyzett egy korábbi évadban, volt, hogy 9 pontot kapott, pedig komplex produkciója volt, míg más, akinek nem volt koreográfiája, csak állt egy helyben, megkapta a 10 pontot is. Szerinte ez nem igazságos.

Amikor pedig Gubik Petra Nótár Mary átalakulását zsűrizte, elmondta, hajlamosak a női szavazók lehúzni a női versenyzőket, ezért nyomatékosan megkérte őket, legyenek kedvesek és ne így járjanak el. Petra előadásáért odáig volt Tóth Andi és Lékai-Kiss Ramóna is, még táncra is perdültek az asztaluk mögött: