Mindenkit átvert Berki Mazsi és Berki Krisztián

Bulvár

Berki Krisztián özvegye most árulta el, nem is élőben közvetítették kislányuk születését, pedig még pénzt is kértek érte.

1490 forint befizetésével bárki láthatta, amint Berki Mazsi életet ad a kislányuknak, ahogy felkészítik őt a császármetszésre és megkezdődik az operáció. Sokaknak már akkor is gyanúsak voltak a felvételen látható dátumok, most pedig maga Mazsi árulta el, mindenkit átvertek.

Akár 300 milliót is kereshettek Berkiék a szüléssel

Most, alig két évvel a történtek után Mazsi kamerák előtt vallotta be, hogy tényleg egy felvétel indult el azokban a percekben, ő pedig akkor már a kislányával a kezében figyelte az eseményeket. A házaspár játszi könnyedséggel verte át az előfizetőket, mivel csúsztatott élő adást indítottak – írja a Blikk Mazsi Hajdú Péternek mondott szavai alapján.

Inkább ne beszéljünk valamiről, de ne hazudjunk. Egyébként nem élőben ment, mert nem engedtem, hogy élőben menjen. Mondtam, ha komplikáció lép föl, én nem fogom sem magamat, sem a gyermekemet kitenni annak, hogy ország-világ előtt bármi legyen. Késleltetett élő volt. Tehát miután megszületett Emma és minden rendben volt, utána engedtem meg, hogy elinduljon az adás

– árulta el Mazsi Hajdú Péternek, aki nem tudta szó nélkül hagyni a szavait.

Hagytátok, hogy ezrek nézzék… Meg ez is egy kamu volt, hiszen az utolsó pillanatban nem lehetett nézni, csak ha még plusz fizettél nem tudom, mennyit…

– mondta Hajdú Péter, amire Berki Mazsi mentegetve magát úgy reagált, hogy ő nem tudja, pontosan mi hogy történt.

A beszélgetésük Hajdú Péter Frizbi TV YouTube-csatornáján kerül adásba péntek este 19:00-kor. A műsorból az is kiderül, hogy mennyit kerestek Mazsiék kislányuk, Berki Emma Katerina “élő születésével”.

Mazsi megosztotta gyermeke első fotóját