Vajna Tímea hozzáment milliárdos, debreceni származású párjához

Bulvár

Vajna Tímea mostantól nem viseli szeretett férje, Andy Vajna nevét: férjhez ment párjához, Ráthonyi Zoltánhoz, egy debreceni milliárdoshoz. Neve innentől kezdve Ráthonyi-Palácsik Tímea.

Instagramján pontosabban így tüntette fel a nevét szerdán: Timea Palacsik Rathonyi. A 24.hu utánajárt, ki is az a férfi, aki elrabolta Timi szívét és megtudta, Zoltán annak a debreceni Ráthonyi családnak a tagja, akik az egyik legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi láncról, a Reálról ismertek. Cégük, az Alaszka Kereskedelmi Kft. a Reál Hungária Kft. egyik alapítója, élelmiszer- és vegyiáru kis- és nagykereskedelemre specializálódott.

Esküvőjükről egy fotósorozatot is megosztott Andy Vajna egykori özvegye, bejegyzésében pedig leírta, összeházasodtak, de vár rájuk még egy igazi nagy esküvő vendégekkel együtt Montecitóban. És eddig tartottak a boldog szavak, Timi arról is őszintén ír friss bejegyzésében, hogy már a negyedik gyermeküket veszítették el, legutóbb csaknem három hónapos terhes volt, amikor elment a babájuk.

Úgy érzem feladtam, nem bírom tovább…de mégsem tehetem és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldás

– zárta sorait a friss ara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timea Palacsik Rathonyi (@timeavajna)