Fejes Tamás Tankcsapda

A TV2 Kincsvadászok című műsorában kapott szerepet Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa

Bulvár

A TV2-n január 22-én induló műsorban családi ereklyék, értékesnek vagy épp értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat. A műsort Till Attila vezeti majd, aki szakértőkkel igyekszik utánajárni annak, hogy a szereplők által eladásra kínált tárgyak értékesek-e, vagy sem – közölte a csatorna.

Az ereklyék öt műkereskedő elé kerülnek, akik licitálnak rájuk, a legmagasabb ajánlat után pedig az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól, vagy inkább hazaviszi.

A műsor két szakértője Kelen Anna és Megyesi Balázs, az öt műkereskedő közül az egyik pedig a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás lesz. Akivel megmérkőzik a licitálás során: Katona Szandra, a Cogito Art Műtárgygaléria tulajdonosa, igazságügyi műtárgyszakértő, Fertőszögi Péter művészettörténész, a BÁV művészeti igazgatója, Nagyházi Lőrinc, a Nagyházi Galéria és Aukciósházat birtokló műkereskedő család harmadik generációs kereskedője, és Molnár Viktor, műtárgybecsüs és az Amikor Galéria tulajdonosa.

Kapcsolódó:

Tankcsapda: nem vagyunk fideszesek, Gyurcsánynak is megköszöntük volna a lehetőséget

Tankcsapda: Debrecen a Fidesz fellegvára, pillanatok alatt fideszessé válhatnánk, és kurva sok előnyünk származna belőle

Kiosztotta a Tankcsapda a firkászokat, az arctalan senkiket és a véleményhuszárokat – itt az új dal