Nagy Feró

Nagy Feró szerint Orbán Viktor a magyar történelem ugyanolyan jeles alakja, mint mondjuk Széchenyi István

Bulvár

A magyar történelem egyik legnagyobb alakjának tartja a Beatrice énekese, Nagy Feró Orbán Viktort.

Ez abból az interjúból derült ki, amit a Mandiner készített a január 14-én 78. születésnapját ünneplő zenészlegendával. A beszélgetés során persze főszerepet kapott a zene, Nagy Feró elmondta, szerinte két olyan együttes volt, melyek egyértelműen meghatározták a világ könnyűzenei történelmét, a Rolling Stones és a Beatles, de az élen van számára a Led Zeppelin, a Pink Floyd és a Queen is. S hogy ki a legjobb magyar énekes jelenleg?

Ha a jegyeladásokat vesszük, akkor Isaura, vagy, hogy hívják… De komolyra fordítva, a férfiaknál szerintem Horváth Charlie, a Holdról is megismerni, ha ő énekel, a nőknél pedig Rúzsa Magdi

– mondta Nagy Feró, aki azt is elárulta, a mostani politikusgenerációból sokan jártak anno a Beatrice bulijaira, ami jót tett nekik, komoly döntéshozó lett belőlük. Arra a kérdésre, hogy “Kiket tart a magyar történelem három legnagyobb alakjának?”, így válaszolt Feró:

Négyet mondok. Szent István, Mátyás király, Széchenyi István és Orbán Viktor.

Nagy Feró aztán a külföldi politikusokról is rövid véleményt alkotott, szerinte Vlagyimir Putyin orosz elnök “jó fej”, mert jó áron adja nekünk a gázt, Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt pedig egyszerűen egy bohócnak tartja.

Elképesztő! Így reagált Nagy Feró, amikor megtudta, hogy lánya elvesztette a szüzességét