Útlezárással járó hálózati munkákat végeznek Pécsen két helyszínen

Az E.ON október 26-án a Postavölgyi út 34/A szám előtt ügyfelei igényei alapján hálózati csatlakozást épít. A munkavégzés ideje alatt 9:00 és 14:00 között az ingatlan előtti útszakaszon teljes útlezárás lesz. A munkálatok alatt a 41-es busz átmenetileg módosított útvonalon közlekedik.

Október 25. és 28. között Pécsett több helyszínen is útlezárások lesznek

Az E.ON október 25-től 28-ig ügyfelei igényei alapján hálózati csatlakozásokat épít Pécsen, a Perczel Miklós utca 33. szám előtt, valamint október 26. és 28. között a Mátyás Király u. 16.-18. szám alatt. Mindkét helyszínen az ingatlanok előtti útszakaszon a munkavégzés napjain reggel 8 óra és délután 4 óra között teljes útlezárásra, azon kívül félpályás útlezárásra […]

Forgalomkorlátozással járó üzemzavar-elhárítási munkálatok kezdődnek hétfőn reggel a Mária utcában

Szeptember 27-én gázszivárgás miatt üzemzavar-elhárítási munkálatokat kezdünk meg a Mária u. 20. előtt Pécsett. Mivel az érintett területen az útburkolatot teljes szélességében felbontjuk, a lenti tájékoztatást állítottuk össze, hogy az arra közlekedőket ne érje váratlanul. Köszönettel vesszük, ha tudnak foglalkozni a témával.

Megkezdte működését a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. napelemes tetőcserepet előállító gyára Pécsen

Megkezdte működését a magyar, családi tulajdonban lévő Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. (Terrán) 326 millió forintos kormányzati támogatással, 725 millió forintból létesített napelemes tetőcserepeket előállító gyára kedden, Pécsen.