Vasárnap mutatják be Debrecenben Tatárné Nagy Ágnes legújabb könyvét

Kultúra

Tatárné Nagy Ágnes konduktor-óvodapedagógus, neveléstudományi kutató, népi játék módszertani oktató, ő hozta létre a Kuncogót, amely egy konduktív etnopedagógiai oldal. 

Első könyve, a FejlesztÉsjáték 9 kompetenciaterület szerint mutatja be a játéktípusokat és a hozzájuk tartozó népi játékokat. A 90 játékhoz összesen 30 hang- és videóanyag kapcsolódik, melyek segítik az elsajátítást szülőknek és szakembereknek egyaránt. A játékok újszülött kortól kisiskolás korig jelennek meg.

A Szívbejátszó ismét segítséget nyújthat az érdeklődőknek a gyermekek fejlesztésében a népi mondókákon, dalokon, játékokon keresztül már magzati kortól. Napindítóktól a Napzárásig, fejezetről fejezetre, és fejlődési szakaszról fejlődési szakaszra halad több, mint 50 játéktípuson és csaknem 250 példán keresztül. Körbejárja a gyermek egy napját, teret adva az egyéni fejlődésnek.

Az új kötet bemutatóját november 12-én tartják a józsai Kismaszat Élményműhelyben, amely Kuncogó Közvetítő pont is. (Debrecen, Sillye Gábor u. 66.)

9 órától a szülőket és a gyermekeket várja Tatárné Nagy Ágnes egy játékos bemutatóval, majd 10:30-tól a szakemberek, óvónők, dajkák, tanítók ismerhetik meg a könyvet.