Orbán végbelével viccelődik egy osztrák lap, Szijjártó Ferenc Józsefet is be fogja kéretni

Ország

Igazi suttyóként mutatják be a magyar miniszterelnököt.A múlt héten azzal támadta a magyar propagandamédia (M1) az osztrák Profil nevű lap újságíróját, hogy “kérdésekkel provokált” egy sajtótájékoztatón (ahová a sajtót nem hívták meg).

Franziska Tschinderle

Franziska Tschinderle a kormánymédia kereszttüzébe került, és erre reagált egy humoros képzelt interjúval kollégája, Rainer Nikowitz.

Kérdezni mert az újságíró, Orbán közmédiája lejárató anyaggal válaszolt

A Gulaschkanone (Gulyáságyú) című írás elején a szerző bocsánatot kér Tschinderle kérdései miatt, és megkérdezi, hogyan szólíthatja miniszterelnökünket.

Orbán erre azt feleli:

A »mein Fürherrel« nem téved nagyot. Mint osztrák, ezt különösen tudnia kell”

Majd durvul a téma, és a magyar újságírók kerülnek terítékre. Orbán szerint a magyar állami televízió munkatársai az igazi újságírók.

A lakhelyük a végbelemben van, és csak azért járnak ki onnan, hogy nyilvánosan prostituálják magukat. De önt még soha nem láttam a végbelemben

– fogalmaz a kamuinterjúban Orbán.

Profil: Elég sötét lehet ott.

Mire Orbán: Fake News! Én vagyok az igazság és a világosság. Belülről is, természetesen.

Az “interjú” vége felé már fordul a kocka, és Orbán kezdi kérdezgetni a riportert:

Orbán: Miért marad Magyarország egyáltalán ebben az EU nevű szar klubban?

Profil: Kiváló kérdés!

Orbán: Mert elég nagyszívű vagyok ahhoz, hogy begyűjtsem a milliárdos támogatásokat, amelyeket ez a szar klub kínál, habár minden másra köpök, amiért ez az egész létrejött.

Profil: Olyan jó hozzánk! Az EU nem is érdemli meg önt!

Orbán: Ezt hangosabban is mondhatná.

Kiindulva abból, hogy a múlt héten Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Petry Zsolt Herthától való kirúgása után kollégájával bekérette a német nagykövetség ügyvivőjét, itt most földindulásra számíthatunk.