A hajszínezés tudománya

Ország

A hajszínezés az ember természetes vágya már nagyon régóta. Klasszikus hozzáállás, ha valakinek világos a haja, sötétet szeretne, ha sötét, akkor világosat, ha göndör, akkor egyenes szálút, és így tovább. A hajszínezés ugyan nem változtatja meg a teljes hajszínt, az árnyalatokat, tincseket változatossá teszi, a festett haj színét felfrissíti, ad egy pluszt bizonyos fényviszonyok esetén. Sokszor ez is elég, hogy jobban induljon a nap.

A színezés kevésbé viseli meg a hajat, mint a festés. Utóbbi esetben a saját pigmentek színét teljesen meg kell változtatni, ez egy tartós folyamat. A beavatkozás nyilván nagyobb stressz a hajnak, mintha csak megszínezzük. A festést amúgy is jobb szakemberre bízni, mert hallottunk már konyhai vagy fürdőszobai festékes balesetekről, amelyek órákra, napokra sírásra késztették az embereket… A hajukról nem is beszélve.

A színezés tehát veszélytelen, jó anyagokkal pedig tényleg feldobja a hajápolást. Különleges árnyalatokat lehet vele készíteni, játékos, friss lehet a megjelenésed. Csak jól kell választanod a számtalan lehetőség közül. 

Hajszínezés pigmentekkel

Az egyik legjobb választás a Hair-Line webáruháznál kapható Pigments termékek. Rengeteg ultrakoncentrált pigment közül választhatsz, attól függően, milyen színű a hajad, milyen ragyogást szeretnél belevinni. A sötét hajadból még ezek segítségével sem lesz hamvas szőke, de egy lilás, kékes vagy rezes árnyalat nagyon jól tud mutatni a sötét hajban is. Ha világos a hajad, a szőke különböző árnyalatait hívhatod elő a szürkéstől a bronzosig. Az extrém esetekről nem is beszélve: egy partira nyugodtan választhatod a kék, lila árnyalatokat is. Egy nagyon világos, hamvasra festett hajban remekül mutatnak a színes tincsek – amelyek pár mosás után kikopnak, tehát azonnal megjelenhetsz a munkahelyeden is.

A pigmentek használata azért egyszerű, mert nem kell külön procedúrát alkalmazni. Elég, ha hajmosáskor a samponba, a kondicionálóba, maszkba teszed az intenzitástól függően, és amikor végzel a hajápolással, meg is van a kívánt árnyalat. Ha minden fázishoz adsz, tovább hagyod hatni, akkor intenzívebb, míg ha csak a minimális hatóidőt hagyod, akkor lágyabb árnyalatokra számíthatsz. De frissítésként adhatod a hajhabhoz is, és máris tökéletes a megjelenésed.

A hajszínezés új dimenziója

Ez a módszer valóban újdonság, ráadásul időt spórol neked. A pigmentek minősége kiváló, ultrakoncentrált anyagokról beszélünk, amelyek szőkített haj esetén a sárgulást is megakadályozzák. Ez természetes folyamat a kezelt haj esetében, ugyanis a környezeti ártalmaknak nehéz ellenállnia. De pár csepp a pigmentekből, és máris visszatér az üde hajszín. De nem csak a festett haj esetében alkalmazhatod, hanem a természetes hajszínedet is feldobja egy-egy új árnyalat. Az alkalmazása könnyű, biztonságos, neked találták ki. Nyáron különösen praktikus, hiszen egy vízparti nyaralás alkalmával sem kell félned a hajad fakulásától.