Punk versus metál: Paddy and the Rats és az AWS is alaposan megtáncoltatta a rajongókat a Campus első napján

Punk versus metál: Paddy and the Rats és az AWS is alaposan megtáncoltatta a rajongókat a Campus első napján

Szerdán elkezdődött a nyár egyik legnagyobb bulija Debrecenben, hiszen a 2024-es Campus négy napon keresztül fogja szórakoztatni a fesztiválozókat. A nyitónapon az időjárás egy kicsit hűvösebb volt, de az elmúlt hetek kánikuláját elnézve aligha bántuk, hogy frissebb lett a levegő a délutáni zápornak köszönhetően.

Dimitri Vegas és Like Mike a Campus Fesztiválon

DJ-t a Nagyszínpadra! Dimitri Vegas és Like Mike lesz a 2024-es Campus Fesztivál legnagyobb durranása?

Dimitri Vegas és Like Mike. Hogy kik? Ez volt az első kérdés, ami eszembe jutott a nevük hallatán. Gyorsan elnézést is kérek minden rajongótól, azóta pótoltam a hiányosságomat, és most már tudom, kikről van szó. 

Gayle koncerten

Egyetlen szám is elég volt a világsikerhez – Gayle a Campuson is megmutatja

Mit tud ez az alig húszéves amerikai lány? Világslágert írni, na, azt nagyon. Gayle 17 évesen, szinte a semmiből lett szupersztár “abcdefu” című dalával, de a nagy áttörést egyelőre nem követte újabb szenzáció. Mondhatni, a nehezebb feladatot sikerrel abszolválta, de talán ő is érzi, hogy a végtelenségig nem ülhet a babérjain. Persze jönnek is az […]

Döndi Duó

Tiszafüredi Halasnapok 2024 – itt a program

Fesztiválhelyszínné változik a tiszafüredi Halas tér július 11-től 13-ig: a Tisza-tó Feszt – Tiszafüredi Halasnapokra koncertekkel, felvonulással, kirakodóvásárral, vidámparkkal, családi programokkal várják a látogatókat, a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. pedig megrendezi a VII. Tiszai Halételek Fesztiválját.