Darknetes pedofil fórumot számoltak fel a kibernyomozók

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztály nyomozói 2021. május 5-én nagyszabású akció keretében a Készenléti Rendőrség és a Terrorelhárítási Központ bevetési egységeinek közreműködésével összesen nyolc helyszínen hajtottak végre kutatásokat, amely során négy személyt fogak el, akik bűnszervezet keretei között terjesztettek gyermekpornográf tartalmakat.

Egy hónap alatt Pécsett több autót és épületet is megrongált

Egy férfi 2021. április 18-án a kora esti órákban Pécsett, a Vasvári Pál, valamint a Jogász utcában téglával megdobált három parkoló személygépkocsit, majd betörte egy egyetemi épület ajtaja felett az üveget is. Elfogását követően a 25 éves férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra.

Garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt nyomoznak a rendőrök a pécsi késelés ügyében

2021. május 3-án 15 óra 30 perc körül egy 23 éves pécsi férfi Pécsett, a Lahti utcában korábbi sérelem miatt szóváltásba keveredett, majd össze is verekedett két másik férfival. A vita során a férfi a nála lévő késsel többször nyakon szúrta az egyik vitapartnerét, egy 35 éves férfit, majd autójával elmenekült a helyszínről. Az eset […]

Nyakon szúrtak egy férfit Pécsen

Bejelentés érkezett 2021. május 3-án 15 óra 35 perckor a rendőrség ügyeletére arról, hogy Pécsett, a Lahti utcában egy férfit késsel megszúrtak. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 23 éves pécsi férfi korábbi sérelem miatt szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit a vita során a nála lévő késsel nyakon szúrt. Az elkövető ezt követően […]

Többrendbeli kiskorú veszélyeztetése

A Pécsi Törvényszék, mint másodfokú bíróság 2021. április 27. napján nyilvános ülésen meghozott ítéletével a Mohácsi Járásbíróság a 2020. szeptember 15-én kelt ítéletét súlyosította, mert az elsőfokú bíróság által megállapított tényállás alapján mindkét vádlottat kétrendbeli kényszermunka bűntettében is bűnösnek mondta ki.