Bíróság, kalapács

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy embert életveszélyesen bántalmazott, egy másikat megölt

Ügyészi fellebbezés ellenére a bíróság enyhítette annak a férfinak a büntetését, aki az egyik sértettet életveszélyesen bántalmazta, míg évekkel később egy másikat megölt. 

Öt év börtönbüntetésre ítéltek egy nőt, aki kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket futtatott Németországban

Jogerősen öt év börtönbüntetést szabott ki a Pécsi Ítélőtábla kedden egy nőre, aki korábbi élettársásával – sokszor kiszolgáltatott helyzetben lévő, 18 év alatti vagy értelmi fogyatékos – nőknek szervezett prostitúciós tevékenységet németországi apartmanokban 2011 és 2016 között.

Nyolc és fél év fegyházbüntetésre ítéltek egy afgán férfit, mert nevelt lányát molesztálta Komlón

Jogerősen nyolc és fél év fegyházbüntetést szabott ki a Pécsi Ítélőtábla kedden egy Komlón élő, korábban embercsempészés miatt elítélt afgán férfira, mert éjszakánként rendszeresen zaklatta kiskorú nevelt lányát 2017-től.

Drogok

Tudatmódosító szerekkel tartott szertartások miatt emeltek vádat egy nő ellen Siklóson

Kábítószer-birtoklás, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés, valamint kuruzslás miatt emelt vádat a Siklósi Járási Ügyészség egy baranyai nő ellen, mert tiltott tudatmódosító szerek használatával szervezett szertartásokat 2022-ben.