Debreceni játszótér mellett végzett önkielégítést

Rendőrség
Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Debreceni Rendőrkapitányság V. János ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 16-án 13 óra 10 perc körüli időben Debrecen, Böszörményi úton található játszótér közelében egy férfi szeméremsértő módon mutogatta magát az arra haladóknak, illetve önkielégítést végzett, majd sietősen távozott. Az esetről egy állampolgár bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A rendőrök a helyszínen és a környező utcákban adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében, amely a kapott személyleírás alapján eredményre vezetett. A járőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves helyi férfit otthonában elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták V. Jánost, aki bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.