A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Baranya Megyei Kormányhivatallal megújította együttműködését

Rendőrség

Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Dr. Horváth Zoltán, a Baranya Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja együttműködési megállapodást írt alá 2021. szeptember 17-én a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartott munkaértekezleten.

A megállapodás célja az államigazgatási feladatellátás fejlesztése és színvonalának emelése, az ügyfélcentrikus államigazgatás megvalósítása, a kormányzati feladatok területi végrehajtásának összehangolása és elősegítése, valamint a közbiztonság, a közrend javítása és az államhatár rendjének fenntartása. Dr. Horváth Zoltán az eseményen emlékeztetett arra is, hogy a két szervezet közötti hagyományosan jó együttműködés a koronavírus-járvány időszakában még inkább felértékelődött, egyúttal megköszönte a rendőrségnek a megyei oltási munkacsoportban végzett munkáját.

A két szervezet között 2015 óta hatályos, és most megújított együttműködési megállapodás megteremtette a lehetőségét a már eddig is eredményes közös feladatellátás színvonalának további emelésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük