Krizsán Lili

Szexmunkára akarták rávenni Krizsán Lilit

Bulvár

A Sztárban sztár leszek! énekese, Krizsán Lili szexuális zaklatás áldozata lett.

A Tv2 tehetségkutatója óta megküzdött az anorexiával Krizsán Lili, dalokat szerez, de a megélhetéséért is harcol, ezért elvállalt néhány héttel ezelőtt egy hosztesz munkát is. Úgy gondolta, ebből keres majd pénzt, ameddig nem sikerült a zenélésből megélnie. A valóság azonban teljesen más volt, mint hitte.

Krizsán Lili a Borsnak mesélte el, mi történt vele hoszteszként egy szállodai munka körülményei között.

Pár hete volt lehetőség egy ilyen munkára, engem és még három lányt elküldtek dolgozni egy szállodába, ahol nem kifejezetten olyan dolgokat vártak el tőlünk, amelyek beletartoznának a munkakörömbe. Bezártak egy hotelszobába, ahol megjelent egy 60 év körüli külföldi férfi, és annyit mondott nekem, hogy „Na, dologra”. Mondanom sem kell, egyből rohantam, ahova tudtam és a szállodának a hátsó ajtaján kiszöktem

– idézte fel a drámai részleteket Lili, akivel szerencsére konkrét bántalmazás nem történt. Nagyon megijedt, de észnél volt. Azóta pedig többször is átgondolja, milyen munkát vállal el, mert rájött, nem szabad mindig naivnak lennie.

Félelmetes, ami történt, és rossz belegondolni, hogy nálam fiatalabb lányokat képesek ugyanígy testileg kihasználtatni, és az a baj, hogy ebben a munkában sajnos ez többször előfordul

– mondja Lili, aki szerint fontos erről beszélni, hogy legalább így tudjon segíteni más lányokon, hogy ne kerüljenek hasonló helyzetbe.