Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos: “hagyjanak engem békén egy picit nyugodni”

Bulvár

A zenész szeretné, ha végre nyugta lenne, nagy szüksége lenne rá egészségügyi problémái miatt.

Lassan mindenki megszokja a hírt, hogy Galambos Lajcsi mégsem megy börtönbe, legalábbis addig, ameddig egészségi állapota nem teszi azt lehetővé. Azt nem árulta el, mi baja, csak azt, súlyos betegségével élete végéig küzdeni kell, szívesebben vállalta volna a börtönbüntetést, mint azt, ami most van. Sokan azzal vádolják őt, csak meg akarja úszni a börtönt, de ez nem így van. A zenész nyugalmat szeretne végre maga körül. Többek között erről is beszélt a TV2 riportjában.

Hadd kérjem azt, hogy hagyjanak engem békén egy picit nyugodni! Épp eléggé megviselt engem ez az elmúlt hét év, és szeretném az életemben ezt a szakaszt teljesen lezárni. Mindennek alávetem magam, ami vár rám, vagy amilyen lehetőségem van

– mondta Lajcsi, aki a tévénézőknek elárulta, egészsége mellett hatalmas birtoka eladása is foglalkoztatja. Mint kiderült, a zenész családjával közösen döntött arról, hogy a gyerekeknek saját lakást vesznek, ő pedig szintén elköltözik otthonából – írja a 24.hu. A birtok ugyanis hatalmas, túl nagy a család számára.

Egy olyan 22 szobás kúriában élünk a gyerekeimmel, amit nem tudunk kihasználni. Leültünk a gyerekekkel és megbeszéltük, hogy ennek így nincs értelme. Ez nem azért 22 szobás, mert én 22 szobát építettem, hanem azért, mert az Esterházy család annak idején ekkorát épített

– magyarázta Lajcsi a műsorban. Már vevő is akadt volna rezidenciájára, de nem kínáltak neki megfelelő árat, ezért továbbra is eladó a Sas-hegyi villája, amit a hírek szerint 400 millió forintért kínál.