Tóth Gabi

Tóth Vera szerint amit Tóth Gabival művel a közvélemény, az átmegy minden határon

Bulvár

Az énekesnő úgy érezte, ismét meg kell védenie húgát, akit folyamatosan bántanak.

Tóth Gabi éppen Erdélyben turnézik, tízezrek előtt lép fel. Itthon nővére, Tóth Vera sem tétlenkedik, úgy érzi, ideje újra szót emelnie a sok bántás miatt, amit Gabi folyamatosan kap az emberektől az interneten. A Ripostnak mondta el, hogy úgy véli, amit Gabival művel a közvélemény, az már átmegy minden határon. Szavait a Bors írta meg.

Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már a verbális bántalmazás fogalmát meríti ki. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amivel ezt kiérdemelné

– mondta Tóth Vera, aki szerint néha úgy viselkednek Tóth Gabival, mintha embert ölt volna, pedig a húga soha nem tett semmi rosszat. Azt is elmesélte, volt idő, amikor annyi bántást kapott Tóth Gabi, hogy még az utcára sem akart kilépni.

Vera elmondta, testvére mindig is különc volt, de attól még egy szeretettel teli ember, aki nagyon tehetséges, a legrangosabb díjakat kapta meg, amióta a zenei pályán van. Szerinte a Gabit kritizálóknak el kellene menniük egy koncertjére, és egyből megváltozna a véleményük.

Tóth Gabi abrosznak öltözve szórakoztatta a Fidesz politikusait

Fotó: Facebook/Tóth Gabi