Kódolatlan Epic Drama HD hetek a UPC Directnél

Helyi hírek
A FilmBox Pak és a gyerekcsatornák keddi kinyitása után a UPC Direct kínálatába frissen bekerülő Epic Drama HD csatorna, szintén minden előfizető számára elérhető lesz, kódolatlanul, 2020. március 19. és április 6. között. A közel három hetes időszak alatt a történelmi, kosztümös, bűnügyi és sci-fi drámasorozatoknak otthont adó csatornán debütál A kék könyv-projekt második évada is – a UPC Direct előfizetői minden bizonnyal már várják a díjnyertes sorozatot.

A közelmúltban került be a UPC Direct kínálatába a kosztümös drámasorozatokat kínáló Epic Drama HD, és máris közel három hetes dekódolt időszakot hirdetett a tévészolgáltató. Az alapvetően a UPC Direct Plus HD TV csomagjában lévő csatorna 2020. március 19. és április 6. között az összes előfizető számára – több mint 200,000 háztartásban – lesz elérhető a 41. programhelyen.

A Viasat World csatornája történelmi, detektív és sci-fi műfajú drámasorozatokkal szórakoztatja közönségét. A UPC Direct kódolatlan heteinek első napján 21 órakor debütál A kék könyv-projekt második évada, amelynek producere az Oscar- és Golden Globe-díjas Robert Zemeckis, főszereplői pedig Aiden Gillen (Trónok harca) és Michael Malarkey (Vámpírnaplók). A díjnyertes műsor az amerikai légierő 1952-69 között feljegyzett megfigyeléseit, ismeretlen, repülő tárgyakkal kapcsolatos valódi és hosszú évtizedekre titkosított dokumentumait dolgozza fel. A második évad egészen a gyökerekig nyúl vissza, hogy megvizsgálja azt a helyet, ahol az idegen lények elleni összeesküvés elkezdődött, és ahol Amerika igazán elkezdett foglalkozni a jelenséggel.