Diszkó, koncert

Népszerű könnyűzenei fellépők és szabadtéri mozi a pécsi sétatéri rendezvényeken

Kultúra

Az Anna & The Barbies, a Besh o Drom, a Ganxsta Zolee és a Kartel, az Anima Sound System és Oláh Ibolya is fellép a pécsi Sétatér Fesztiválon június 22. és 26. között, majd a Gasztro Sétatér szabadtéri mozival várja a látogatókat egészen július 7-ig.

 

A szervező Zsolnay Örökségkezelő NKft. MTI-hez eljuttatott közleményében azt írták, hogy a pécsi dóm közelében, a sétatéri gesztenyefák alatt zajló eseményen húsz gasztronómiai kitelepülő bor- és ételkülönlegességei és számos kézműves portékái közül válogathatnak a látogatók.

Újdonság, hogy az eddig hagyományosan főként esti programokat kínáló rendezvényen szombaton és vasárnap délelőtt a családok és a gyerekek számára is nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget.

Az esti fellépők között lesz a lüktető rockos ütemeiről híres Anna and the Barbies, a világot húsz éve járó Besh o Drom és szókimondó szövegeiről ismert Ganxsta Zolee és a Kartel. Az elektronikus zenei vonalat az Anima Sound System, az igazi rockot pedig a Nihil Chips képviseli a fesztiválon.

Mellettük Pécsre érkezik Oláh Ibolya, A Dal 2022 győztese is, a 4 évszak koncerten pedig négy élvonalbeli énekesnő – Bolba Éva, Karosi Júlia, Vörös Niki és Bencze Alma – testesít meg egy-egy évszakot.

A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy a gasztronómiai kitelepülők a rendezvény után is, egészen július 7-ig kint maradnak a Gasztro Sétatér keretében, amely ingyenes szabadtéri mozielőadásokkal várja az érdeklődőket.

A részletekkel kapcsolatban bővebb tájékoztatás a pecsiprogram.hu oldalon olvasható.