Elfogták pécsi a trafikrablás feltételezett elkövetőjét

Rendőrség

Egy férfi egy késsel a kezében követelte a bevételt az egyik pécsi dohányboltban, majd miután megkapta a pénzt, elmenekült.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy férfi 2021. március 24-én 18 óra 40 perc körül Pécsett, a Petőfi utcában bement egy dohányboltba, ahol egy késsel a kezében a bevételt követelte az eladótól. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki.

A rendőrök a rablásnál használt kést, valamint az elkövető felsőruházatát a helyszín közelében egy szemeteskukában megtalálták, és lefoglalták. Beazonosítását követően a rendőrök április 10-én este a lakásán elfogták a rablással gyanúsítható 21 éves tamási férfit. Előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatták gyanúsítottként. A lakásban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók egy tetőtéri szoba falán több olyan kézzel írt papírlapot is találtak, amelyek tartalma egyértelműen arra utalt, hogy a férfi Pécs területén további bűncselekményeket akart elkövetni.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását. Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.