Október 25. és 28. között Pécsett több helyszínen is útlezárások lesznek

Helyi hírek

Az E.ON október 25-től 28-ig ügyfelei igényei alapján hálózati csatlakozásokat épít Pécsen, a Perczel Miklós utca 33. szám előtt, valamint október 26. és 28. között a Mátyás Király u. 16.-18. szám alatt. Mindkét helyszínen az ingatlanok előtti útszakaszon a munkavégzés napjain reggel 8 óra és délután 4 óra között teljes útlezárásra, azon kívül félpályás útlezárásra számíthatnak az arra közlekedők.

Az érintett ingatlanok környezetében 28-án a Mátyás Király utcában 8 óra és 15:30 között a 16-30 számú házak közötti szakaszon az utca mindkét oldalán, a Perczel Miklós utca 23-37 szám között 8:30 és 15:30 között az utca mindkét oldalát érintően szünetel az áramszolgáltatás. A tervezett munkavégzésről szórólap útján előre értesítjük érintett ügyfeleinket, valamint az E.ON honlapján található interaktív térképen ügyfeleink maguk is tájékozódhatnak ezekről: https://www.eon.hu/hu/uzleti-es-kozigazgatasi/aram/segithetunk/aramszunetek.html

Október 27-én a Donátusi út 7. szám alatt szintén ügyfelünk igényei alapján hálózati csatlakozást építünk, melyhez kapcsolódóan 8 óra és délután 3 óra között az ingatlan előtt teljes útlezárásra lesz szükség. Ezen a napon a 46-os és 47-es buszjáratok átmenetileg rövidített útvonalon közlekednek.

A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően.

Az E.ON ezúton is köszöni az arra közlekedők fokozott figyelmét, megértését és türelmét!