Horvátország, Opatija, strand, Adria tenger, tenger, tengerpart, nyaralás, utazás, turizmus

Majdnem 400 millió forintra büntette a GVH a Bookingot

Nem teljesítette maradéktalanul a korábbi jogsértések megszüntetését előíró kötelezettségeit a Booking, továbbra is alkalmazta jogsértő kommunikációs gyakorlatát, illetve a fogyasztók pszichés befolyásolását is. A nemzeti versenyhatóság a feltárt jogsértések miatt 382,5 millió forintra bírságolta a vállalkozást. Ez minden idők legmagasabb, utóvizsgálatban kiszabott GVH-bírsága. A döntés azt jelzi, hogy a GVH kiemelten védi a magyar családokat, […]

Aquaticum érettségizők

Ismert DJ-k zenélnek a végzősök napján a debreceni Aquaticumban

Immár ötödik alkalommal vehetik birtokba a strandot az érettségiző diákok egy teljes napra – közölte a debreceni önkormányzat. A hagyomány 2020-ban kezdődött, azóta minden évben biztosította a város a végzősök számára az ingyenes belépést a fürdő területére, változatos programokat szervezve számukra. A lehetőséggel 2024. július 10-én élhetnek az idén sikeres érettségi vizsgát tett diákok.

Balaton, kilátás, Badacsony-hegy, természet, látnivaló, turizmus

Nőtt a Magyarország iránti turisztikai érdeklődés

A turisztikai ágazat rendkívül látványos májusi eredményeihez a pünkösdi hosszúhétvége vendégforgalma is érdemben hozzájárult, hiszen a vendégéjszakák száma csak ezen ünnep alatt 6 százalékos növekedést produkált – hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Új játszótér Aquaticum Debrecen

Nagyon menő játszóteret adtak át az Aquaticum Debrecen udvarán

Új játszóteret adtak át kedden Debrecenben, az Aquaticum udvarán. A tér közepén stílusosan egy óriási hajó hívogatja kalandra a fürdőző gyerekeket,  hajóskapitány természetesen Bubu, az elefánt, aki a leleplezés után a gyerekekkel együtt játszott és kipróbált minden elemet.

Egészséges Életmód Szegeden: Tippek a Testi és Lelki Jóléthez

A Tisza mentén fekvő Szeged gazdag kulturális örökséggel és élettel teli közösséggel büszkélkedhet. Szeged festői tájai és történelmi varázsa közepette bőséges lehetőséget kínál az egészséges életmód ápolására, a testi lelki lelki egészség jólétet egyaránt előtérbe helyezve. A szabadtéri tevékenységektől kezdve az egészséges helyi ételek megkóstoltatásáig a lakosok és a látogatók egyaránt alkalmazhatnak olyan gyakorlatokat, amelyek […]